Куди піти у Львові 26 грудня

879 0
Спільна коляда лунатиме у всіх районах міста.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові тривають різдвяні події. Загалом на святковий період у місті запланували чимало заходів. Tvoemisto.tv зібрало добірку подій, на які ви ще встигаєте потрапити.

Коляда біля ватри

Цьогоріч у Львові вперше на Різдво організували вуличні імпровізовані ватри, біля яких можуть колядувати усі охочі. Місто підготувало до свят «Коляднички», у яких зібрали 11 колядок, як сучасних, так і нових. До 7 січня біля ватр збиратимуться виконавці музичних хорів, актори театру з вертепом, пластуни та запрошуватимуть мешканців та гостей міста до спільного колядування.

Приєднатися до спільної коляди можна у різних локаціях Львова. Перелік тут.

Вистава «Різдвяна ніч»

У театрі імені Марії Заньковецької до 31 грудня можна подивитись виставу «Різдвяна ніч».

Різдвяна ніч – і ми знову дорослі діти, з вірою у диво і гармонію. Оксана чекатиме новенькі черевички в подарунок, а Вакула спіймає чорта за хвоста – аби лише прихилити до себе чорноброву красуню, чорт вкраде місяця, а Чуб і компанія сидітимуть у мішках у звабливої Солохи. «Різдвяна ніч» – казка, що зігріває душу від загадкового класика. А також – хвилина для роздумів про те, ким ми є.

Окрім того, у Львові найближчими днями можна відвідати можна такі події:

  • 30 грудня (впродовж дня) – Маланки і Василя та інші міські традиції Львова Музей народної архітектури і побуту у Львові ім.Климентія Шептицького (Львівський скансен), вул.Чернеча гора, 1 Квитки у касі музею.
  • 25 грудня – 7 січня – Фестиваль «Велика коляда» Церква Пресвятої Євхаристії, пл. Музейна, 1 Більше інформації про фестиваль за посиланням.
  • 26 та 29 грудня о 19:00 год Колядки. Хор та орган Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8. Квитки за посиланням.
  • 27 грудня о 19:00 год – Різдвяна історія. Симфонічний оркестр Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8. Квитки за посиланням.
  • 1 січня о 14:00 год – Новорічний органний концерт Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8. Квитки за посиланням.

 

З усіма іншими подіями, які підготували установи культури, можна ознайомитись тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!