Одна з компаній «Онур» купить у Львові землю за 4,6 млн грн

3432 0
Мова про ділянку на вул. Авіаційній, 5.

Депутати Львівської міськради затвердили продаж земельної ділянки за адресою вул. Авіаційна, 5 для ТзОВ «Ефе бетон».  Рішення прийняли на пленарному засіданні сесії міськради 27 грудня. 

Читайте також: Львівські депутати віддали в оренду 5 га території колишнього винзаводу на Погулянці

Мовиться про земельну ділянку площею 0,3793 га на вул. Авіаційній, 5 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства. На ній розташований лише один нежитловий будинок розміром 54,9 кв. м, який також зареєстрований на «Ефе бетон». 

Вартість продажу ділянки становить 4 млн 688 тис. гривень. Наразі ТзОВ «Ефе бетон» має укласти з Львівською міськрадою договір купівлі-продажу земельної ділянки.

До слова, у серпні цього року місто продало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на аукціоні ділянку площею 1,32 га за 16 мільйонів грн, у листопаді 2022 року ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 5 млн 204 тисяч грн купило ділянку площею 0,42 га на вулиці Шевченка, що у промзоні Рясне-2, а у серпні того ж року «Онур» придбав тут землю за майже 17 млн гривень.

Читайте також: Львів за 16 млн грн продав турецькому Онуру ще одну ділянку

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, ТзОВ «Ефе бетон» зареєстрували у Львові у 2014 році. Компанія входить до групи «Онур», а серед її засновників числиться Онур Четінджевіз. Основним видом діяльності ТзОВ є виробництво бетонних розчинів, готових для використання, а також виготовлення виробів із бетону для будівництва та будівництво інших споруд. 

Нагадаємо, що Львівська міськрада дозволила КНП ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат» розробити документацію на земельну ділянку площею 12 га.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!