Конкурс відеопоезії CYCLOP. Як податися

1543 0
Ювілейний 5-й конкурс відеопоезії CYCLOP-2015 приймає творчі візуально-поетичні експерименти з 1 серпня до 30 вересня
фото: artmisto.net

фото: artmisto.net

Умови участі:

1. У роботі має бути використано лише сучасну поезію;

2. Тривалість твору не має бути понад 7 хвилин;

3. Роботи можуть бути виконані у будь-яких техніках при використанні будь-якого потрібного обладнання (відео, анімація, флеш, відеоколаж).

4. Відео має бути створене не більше ніж 2 роки тому.

5. Робота має бути виконана із авторського матеріалу (використання музичного супроводу теж має бути узгоджене із його правовласниками).

6. Відео має бути просубтитрованим англійською мовою.

7. Робота не має містити закликів до расистської, релігійної та іншої ненависті.

3. Технічні характеристики відео:  формат .AVI, .MOV, .MP4; стандарт PAL; кодек (будь-який з наступних) AVC (H264), MPEG4, MPEG2; роздільна здатність відео - HD 1920×1080 чи 1280×720 (16:9).

Заявку на участь у конкурсі має бути подано через відповідну форму. Твір на конкурс може подати тільки особа, що має безпосереднє авторське право на нього (режисер, автор або співавтор тексту). Анонімні роботи, роботи під псевдонімом, чи роботи, що було надіслано третіми особами, — у конкурсній програмі участі не братимуть.

Номінації Конкурсу відеопоезії СYCLOP-2015: 1-3 призові місця; Приз глядацьких симпатій (обирається під час конкурсного показу, що відбудеться у листопаді на Фестивалі відеопоезії «CYCLOP»); Номінація «Дебют» (за найкращу дебютну роботу у жанрі відеопоезії); Номінація «Есперимент» (за свіжий погляд і сміливість творчих пошуків); Команда-переможець відеопоетичної лабораторії (4 особи); Переможець конкурсу «До слова» (відео до вірша Оксани Забужко.

Подробиці та умови участі у Конкурсі на сайті Фестивалю.

Контактна адреса для питань: [email protected]

Довідка: CYCLOP — фестиваль відеопоезії, було засновано Літературним порталом Litcentr (ГО «Український Літературний Центр») у 2011 році, з метою підтримки та популяризації відеопоезії як нового жанру та напрямку кіномистецтва. Фестиваль є щорічним й проходить наприкінці листопада у Києві.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!