В Україні шукають молодих виконавців: умови відбору

2157 0
Триває конкурс української пісні для молодих виконавців «Український Формат». Організатори закликають талановитих молодих людей брати участь у змаганнях та завантажувати свої пісні на сайт.
фото: ukrformat.com.ua

фото: ukrformat.com.ua

Стати учасником і виграти цінний приз дуже просто, – пишуть організатори, – та додають інформацію про умови участі:

1. Додавайте на сайт свою нову україномовну пісню, яка ще не звучала на радіо.

2. Чекайте на рішення журі

 

Читайте також: Як «Океани» творять новий альбом: 10 фото

 

3. Конкурс проходитиме у декілька етапів

• Перший етап - 15.07.15-24.07.15. Учасники завантажують свої пісні на сторінці сайту. Пісні що відповідають умовам конкурсу потрапляють на сайт і зараховуються до участі.

• Другий етап – 24.07.15 до 27.07.15. З усіх конкурсантів журі вибирає 8 фіналістів.

• Третій етап – 28.07.15 до 24.08.15. Етап голосування і ротації пісень в ефірі радіостанцій. Кожному фіналісту присвоюється номер. Вся Україна голосує, надсилаючи цей номер за допомогою sms. Чим більше голосів отримує фіналіст, тим більші його шанси на перемогу. Це буде першою оцінкою.

• Четвертий етап. Гала концерт. Грандіозне дійство яке відбудеться 24.08.2015 в центрі Києва. 8 фіналістів підготують виступи. Під час шоу відбудеться додаткове sms голосування. Це буде друга оцінка.

• І п’ятий етап - 24.08: Оцінка журі і визначення переможців конкурсу на основі трьох виставлених оцінок.

Читайте також: Дахи Львова стали тлом для музичного кліпу. Відео

Призовим фондом конкурсу є грошові кошти зібрані від смс голосування. 1-ше місце - 50% призового фонду, 2-ге місце - 30% призового фонду, 3-тє місце - 20% призового фонду. Нині на сайт завантажили свої пісні понад 200 виконавців із усіх куточків України. Детальніш інформація та лінк для завантаження власної музичної композиції – ТУТ.

«Український формат» - це конкурс, який спільно проводять найбільші українські радіохолдинги (група ТАВР, «Український медіа холдинг», Business Radio Group і «Люкс»), – інформує Zaxid.net. До 24 липня всі охочі зможуть завантажити свою україномовну пісню на сайт. Серед зареєстрованих конкурсантів журі обере вісім фіналістів, які далі змагатимуться за перемогу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!