Київ

Концерт Лободи в Києві скасували

1064 0
Кошти за уже продані квитки будуть повернуті.
Фото:Osocor

Фото:Osocor

Концерту співачки Світлани Лободи в Києві, яка багато років виступала у росії, скасовано. Про це йдеться на сторінці організаторів  Osocor Residence в Instagram.

«Osocor Residence та LOBODA прийняли спільне рішення скасувати благодійний концерт 25/08. Нам прикро, що благодійна мета проведення виступу сприйнялася як відбілення репутації артиста», - зазначили організатори.

Як повідомляється, кошти за уже продані квитки  будуть повернуті.

«Ми шукаємо інші способи та шляхи, щоби відбудувати ЛОР-відділення ОХМАТДИТу і сподіваємося на вашу підтримку», - додали в Osocor Residence.

Раніше стало відомо, що співачка Світлана Лобода, яка довгий час жила і виступала в Росії,  запланувала на 25 серпня концерт у Києві нібито з метою збору коштів на відновлення ЛОР-відділення в Охматдиті, але з керівництвом дитячої лікарні це не узгоджувала. Інформація про плани Лободи виступати в Україні після її активної роботи в росії викликала обурення громадян.

Після цього Osocor Residence пояснили свою позицію тим, що  Лобода «достатньо показала свою проукраїнську позицію».

Користувачів мережі, схоже, таке пояснення не задовольнило, адже потік критики у коментарях не припинився.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!