Європейський інвестиційний банк виділить майже 187 млн на школу в Брюховичах

2239 0
Йдеться про СЗШ №41, що на вул. А. Макаренка, 19.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На масштабний ремонт школи №41 в Брюховичах виділить кошти Європейський інвестиційний банк в рамках фінансової угоди «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» між Україною та ЄІБ. Попередньо погоджена сума, яку виділять на проєкт за перемогу у конкурсі становить 186 млн 801 тис. грн. Про це Tvoemisto.tv у відповідь на інформаційний запит повідомило управління освіти Львівської міської ради. 

«Розподіл коштів субвенції між місцевими бюджетами здійснять розпорядженням Кабінету Міністрів України, після чого відбудеться укладення угоди про передачу коштів між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України, Львівською міською радою та управлінням освіти департаменту розвитку Львівської міської ради», – йдеться у відповіді. 

Читайте також: Школа в Брюховичах. Стало відомо, скільки ще потрібно коштів, аби вона запрацювала 

Та як зазначив голова управління освіти Андрій Закалюк на брифінгу, всю бюрократичні процедури займуть багато часу.   

Нагадаємо, що слідчий суддя Галицького районного суду Львова Віталій Радченко скасував арешт на земельну ділянку площею майже 3,5 гектари та будівлю недобудованої школи в Брюховичах.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!