Політична реклама

Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

1296 0
Вихідні у Львові насичені різноманітними цікавим подіями. Tvoemisto.tv підібрало кілька подій на цих вихідних, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.

Цими вихідними відбудеться і відкритий показ кінострічки "Хайтарма" Ахтема Сеїтаблаєва, присвячений 70-й річниці сталінської депортації кримських татар. В програмі також лекція сімферопольського історика про депортацію та подальшу долю татарського народу і вільна дискусія з питань політичного сьогодення в Криму. Якщо хтось ще не бачив цей воістину драматичний фільм, може переглянути 31 травня о 17:00, на вул. Залізничній, 20 (корпус 2, 2 поверх).

Поціновувачів театрального мистецтва львівський театр імені Леся Курбаса (вул. Курбаса,3) запрошує на сценічні читання «Слава героям». О 18:00 1 червня на сцені театру відбудуться читання за Павлом Ар’є. Це український драматург, що народився у Львові, працює у Німеччині і ставить вистави по всій Україні.

В межах велодня заплановане ще одне цікаве дійство – кінопоказ. Проте, незвичний. Для того, щоб подивитись кіно теж доведеться крутити педалі. Подія відбуватиметься у дворику Ратуші, а якщо буде дощова погода, то під колонами Палацу мистецтв.  

Для тих, хто надає перевагу природі попри замкнутий простір, у неділю, 1 червня, відкриє свої двері львівський ботанічний сад. Тут під живу музику цвістимуть різнобарвні іриси, а ще можна буде поласувати медом.

Для дітей цими вихідними заплановано особливо багато цікавого. Адже 1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Тож маленьких львів’ян запрошують і на гостину до Мумі-тролів, і на безкоштовні екскурсії, і до ігор та розваг на повітрі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!