Купи зустріч. У Львові стартував благодійний аукціон, щоб зібрати гроші для Вікторії зі СМА

4302 0
На укол Золгенсма, який потрібно вколоти Вікторії Полюзі, потрібно 45 мільйонів гривень.
Фото: ФБ Врятувати Вікторію Сма

Фото: ФБ Врятувати Вікторію Сма

Цього тижня стартував V благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні», який покликаний допомогти зібрати маленькій львів’янці Вікторії Полюзі пів мільйона на найдорожчі ліки у світі. Препарат Золгенсма треба ввести дівчинці до двох років.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок Вікторії зі СМА

«Разом рятуємо Вікторію Полюгу, однорічну львів’янку, котра бореться зі спінальною м'язовою атрофією (СМА). Щоби дівчинка ходила, обіймала маму, могла ковтати та дихати, їй потрібно ще 45 мільйонів гривень», – йдеться у повідомленні.

Стати лотом можна до 8 серпня, а поторгуватися за них – до 16 серпня.

За словами авторки та ідейної натхненниці ініціативи – Ірини Снітинської, яка є топ-тренеркою з ораторської майстерності та засновницею тренінгової компанії, мета – разом зібрати 500 тисяч гривень.

До аукціону уже долучилися чимало відомих львів’ян та українців, серед яких спортсмени, фотографи, адвокати.

Читайте також: Життя ціною в укол. Дівчинка зі СМА у Львові потребує допомоги

Долучитися до збору коштів може кожен, «придбавши» зустріч з цікавою людиною.

Для того, щоб стати лотом, варто заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Актуальний благодійний рахунок:

Благодійний фонд Вікторія СМА

Код отримувача: 44233657

UA413052990000026007031019925

Назва банку: АТ КБ «Приватбанк»

Нагадаємо, Вікторії Полюзі 1 рік. У дівчинки діагностували СМА (спінальну м’язову атрофію), від якої поступово слабнуть всі м’язи, втрачається здатність сидіти, тримати голову, а з часом і самостійно дихати. Часу на порятунок обмаль, але смертельне захворювання може повністю вилікувати ін’єкція препарату Золгенсма. Для лікування батькам необхідно зібрати 65 млн грн. Це вартість одного мільйона розкішних троянд. Щоб знайти/залучити необхідні кошти, батьки шукають мільйон благодійників, готових пожертвувати бодай 65 грн.

Кожен може легко допомогти зібрати для крихітки її букет життя – придбати символічні троянди для порятунку маленької дівчинки дуже просто. Після проведення платежу кожен благодійник отримує картинку із трояндами, яку можна поширити в соцмережах і розповісти іншим про ініціативу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!