Київ готує додатково 100 пунктів обігріву на випадок надзвичайної ситуації

856 0
У пунктах обігріву встановили понад 400 генераторів.
Фото: kyivcity.gov.ua

Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві працює понад 430 пунктів обігріву, на випадок надзвичайної ситуації столична влада готує ще 100 таких пунктів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі.

«Я вже говорив, але повторю: в Києві облаштовані та працюють понад 430 пунктів обігріву. Ми готуємо на випадок надзвичайної ситуації оперативно розгорнути ще понад 100 пунктів», – сказав він.

Читайте також: У Києві майже повністю відновили воду, тепло та зв’язок

За його словами, місто забезпечило понад 400 генераторів для роботи пунктів обігріву, ще близько 100 генераторів надали волонтери та благодійні організації. Крім того, столиця отримає 12 пересувних модульних котелень, які замовила спеціально під пункти обігріву.

Нагадаємо, 23 листопада відбулася масована атака на українську критичну інфраструктуру. Росіяни влучили ракетами в інфраструктурний об'єкт та двоповерховий житловий будинок у Києві, а також в інфраструктурні об‘єкти та житловий будинок у Київській області, є загиблі і поранені. Загалом на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!