Київ

Київ розпочинає реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу. Проїзд перекрито до грудня

1340 0
Проїзд буде закрито із 13 червня до 30 листопада.
Фото: Павло Авдокушин

Фото: Павло Авдокушин

У Києві розпочинається реконструкція Дегтярівського шляхопроводу, яка триватиме з 13 червня до 30 листопада. Про це повідомляє «Київавтодор». 
 
На час робіт рух на розв’язці організують за принципом турбіни, і проїзд забезпечать в усі напрямки. Також працюватимуть тимчасові світлофори. 
 
Сам шляхопровід буде закритий для проїзду. У рамках реконструкції споруду повністю замінять. 
 
«Київавтодор» перепрошує за тимчасові незручності.
 
 

Про те, що у КМДА планують розпочати реконструкцію розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, О. Теліги та О. Довженка стало відомо на початку травня.

Доцільність реконструкції пояснювали так: «Старий шляхопровід нині перебуває в аварійному старі. Проїзд на ньому звужено. У рамках реконструкції споруду повністю розберуть, зокрема, прогони, опори, фундаменти, і будуватимуть новий шляхопровід. Ширина збільшиться із 28 до 40 м, що дозволить облаштувати велодоріжки. Довжина самого прогону збільшиться із 33 до 36 м. Також новий шляхопровід буде вищим», - стверджують в КМДА. 

Наразі на порталі «Прозоро» оголошена вартість реконструкції розв’язки з будівництвом нового шляхопроводу – 934 млн грн.

Як повідомлялось, столичні активісти виступили проти будівництва нових розв'язок до завершення будівництва розв'язки на Шулявці. Також вказали на дорогу вартість проєктів, які в сумі перевершують бюджети окремих обласних центрів - зокрема, Тернополя. На сайті Київради петиція про заборону будівництва нових розв'язок у Києві до закінчення будівництва Шулявського шляхопроводу, назбирала необхідну кількість голосів, але місто не відповіло на неї. 
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!