Київську область вночі атакували дронами-камікадзе

826 0
У результаті вибухів сталось займання.
Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

Київську область вночі атакували дронами-камікадзе. Про це повідомив начальник обласної поліції Андрій Нєбитов. 

«Три обстріли дронами-камікадзе Бучанського району. Сьогодні вночі ворог здійснив серію атак на інфраструктуру Київщини. В результаті вибухів сталось займання. За попередніми даними, потерпілих немає», –  пояснив він. 

Читайте також: Британська розвідка припускає, що російські війська готуються до боїв за Херсон

На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку. ДСНС працює над ліквідацією наслідків обстрілів. 

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

Що стосується Київської області, то там внаслідок обстрілів постраждали 10 осіб, 1 людина загинула.Також в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства.  Крім того, під час обстрілів Київщини травмувався лев Брецель, який зараз перебуває тимчасово в Центрі порятунку диких тварин. Він дуже злякався гучних вибухів та, намагаючись врятуватись, побився об вольєр.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!