Київстар запускає послугу sms-оплати проїзду у львівському транспорті

5519 0
Гроші за повідомлення не стягуватимуть.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Із 5 березня клієнти мобільного оператора «Київстар» зможуть оплатити проїзд у міському комунальному тротранспорті через sms-повідомлення. Про це з посиланням на прес-службу оператора повідомляє Ліга. Tech.

Читайте також: Як планують змінити львівський транспорт. Інфографіка

Аби оплатити проїзд, пасажиру необхідно відправити sms із кодом маршруту на номер 877 і зачекати дві хвилини для підтвердження оплати. При цьому вартість повідомлення не стягуватимуть, а пасажир платитиме лише за вартість квитка. Сервіс реалізували на базі послуги оператора «Смарт гроші». Першим таку послугу з 1 березня анонсував Vodaphone.

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси Львова. Розклад усіх маршрутів. Інфографіка

Нагадаємо, з 1 березня на сайті ЛКП «Львівелектротранс» можна придбати квартальний та денний проїзний, а через Приват24 — півторагодинний та триденний абонементи на проїзд. Крім цього, комунальний перевізник тестує новий спосіб оплати проїзду за допомогою Bluetooth. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!