У Львові прооперували 7-річну дівчинку, яка проковтнула дротик-декорацію із торту

9014 0
Довжина дротика приблизно 2 сантиметри.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Сьогодні у львівській лікарні ОХМАТДИТ 7-річній дівчинці з Дрогобича провели операцію, під час якої з горла витягли дротик, яким кондитери прикріпили фігурку киці з маршмелоу до торта. Про це йдеться на сторінці лікарні.

Дівчинка з'їла кицю разом з дротиком, довжина якого приблизно 2 см. У львівську лікарню ОХМАТДИТ вона потрапила за скеруванням від районного ЛОРа. На рентген-знімку дитини чітко було видно стороннє тіло, тому дитину сьогодні зранку прооперували.

Читайте також: Шпильки, кульчики і навіть ложка. Що ковтають наші діти. Фото

За словами завідувача ЛОР-відділення лікарні ОХМАТДИТ Федора Юрочка, анестезіологи зробили дитині наркоз за особливою методикою, яка дозволяє оперувати без застосування ендотрахеальної трубки. У такий спосіб дістати сторонній предмет з горла набагато легше.

«Працювали ендоскопом. При дуже ретельному огляді побачили у тканині кореня язикового мигдалика дротик. Видно, мама пробувала його дістати, але її зусилля дали зворотній ефект – дротик зайшов ще глибше у тканини. Нам вдалося забрати його щипцями, обійшлися без розтинів тканин», – каже Федір Юрочко.

Зараз дівчинка відходить від наркозу. Вже сьогодні вона поїде додому.

Нагадаємо, нещодавно трирічна дівчинка проковтнула батарейку від ваги, а також 3-річний хлопчик проковтнув різнокольорові магніти, які пошкодили йому кишківник.

Тvoemisto.tv уже писало, що робити батькам, якщо дитина проковтнула сторонній предмет.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!