Літак і гелікоптер Медведчука передали на потреби ЗСУ

1026 0
Раніше на цей транспорт суд наклав арешт.
Фото: Офіс Генпрокурора

Фото: Офіс Генпрокурора

Правоохоронці передали Збройним силам України гелікоптер та літак, якими користувалася родина народного депутата Віктора Медведчука, звинувачуваного у держзраді. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Читайте також: Слідчі передали до суду справу Медведчука. Йому загрожує 15 років позбавлення волі 

Раніше на цей транспорт суд наклав арешт. Наразі правоохоронці вилучили майно та передали у користування військовим. У прокуратурі зазначили, що арешт також накладено на комплекс «Ведмежа діброва» та інші активи, кінцевим бенефіціаром яких є дружина Медведчука Оксана Марченко.

Читайте також: Несправжній козак. Що буде із майном соратника Медведчука у Львові 

Нагадаємо, СБУ провела багаторівневу спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та кума путіна Віктора Медведчука. Президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти його на українців, які потрапили у російський полон. Водночас у Кремлі заявляли, що голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» кум путіна Віктор Медведчук не є громадянином росії, і вони не знають, чи хоче він участі рф у вирішенні його долі.

Крім того, працівники Територіального управління ДБР Львова провели обшуки на об`єктах власності Вітора Медведчука та Тараса Козака, а суд наклав арешт на корпоративні права та рахунки підприємств. Детальніше про те, що належить Козаку та його родичі і чи можуть це конфіскувати на користь держави, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv «Несправжній Козак. Що буде з майном соратника Медведчука у Львові».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!