Львів – місто весни. Триває конкурс найкращих фото та відео: як взяти участь

1420 0
Автори найкращих робіт отримають спеціальні подарунки
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові оголосили конкурс «Львів – місто весни». Містян та гостей закликають фотографуватись та знімати відео на квіткових локаціях міста. Автори найкращих робіт отримають спеціальні подарунки

«Минулого року ми проводили схожий конкурс і побачили, що він сподобався львів’янам, тому цьогоріч вирішили його зробити більш масштабним. У Львові дуже багато локацій з цвітінням, однак цей період проходить дуже швидко, тому хочемо, щоб якнайбільше мешканців і гостей міста встигли насолодитись цією красою.  Ми створили спеціальну карту цвітіння, де є всі локації з фотографіями і описати, які саме сорти квітів чи види дерев ростуть у цих місцях. Зараз дуже багато де у Львові активно квітнуть магнолії, сакури, різноманітні тюльпани, райські яблуні та груші Шантеклер. Будемо постійно оновлювати карту, щоб люди бачили актуальну інформацію», – розповіла Галина Микітчак, керівниця управління екології і природних ресурсів Львівської міської ради.

Як взяти участь

Відповідно до умов конкурсу, учасникам потрібно:

1. Опублікувати свої фото чи відео квітучих локацій міста у форматі поста, чи reels на своїх сторінках в Instagram, позначивши організаторів конкурсу:

  • @ekologia_lviv,
  • @lvivfm
  • @lviv_travel.
     

2. Використати у дописі хештег #львівмістовесни.

3. Поставити лайк під офіційним дописом про конкурс – .

4. Підписатися на акаунти партнерів конкурсу:

  • @ekologia_lviv,
  • @lvivfm
  • @lviv_travel.
     

Учасником розіграшу буде вважатися той, хто виконає усі умови конкурсу. До Дня міста Львова, що відзначатиметься 27 квітня, оберуть кращі роботи, серед яких визначать переможців. Найкращий контент опублікують на офіційній туристичній сторінці міста – lviv.travel.

Призи для переможців включають:

  • 1-денний відпочинок у готелі @grand_hotel_lviv.
  • Сертифікати на вечерю від @baczewskirestauracja, @kumpel_lviv та @pizzacelentano.
  • Lviv City Card на 24, 48 або 72 години, що дозволить насолодитися містом у повному обсязі.


Вибір переможців буде здійснюватися наступними способами:

  • Випадковим вибором.
  • За кількістю лайків під фото та відео.
  • За оцінкою найкращого візуального контенту.

 

Нагадаємо, у Львові інтенсивно квітнуть дерева та нідерландські тюльпани. Детальніше про локації – читайте тут.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!