Завтра Львів попрощається з захисником. Що про нього відомо

1510 0
Поховають воїна на Личаківському кладовищі.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

У середу, 6 березня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олегом Дзюбом, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. 

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Що відомо про Героя

Олег Дзюб (11.10.1969-23.02.2024). Львів’янин. Навчався у колишній Середній загальноосвітній школі №76 міста Львова (сьогодні – Ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса Львівської міської ради). Здобув освіту у Львівському кооперативному фаховому коледжі економіки і права. Проходив військову службу у автомобільних військах. Працював спершу у поліграфічній промисловості, а протягом останнього періоду – у металообробній. Захоплювався боксом та багато читав. За словами близьких, Олег Дзюб «був дуже щирим, надійним і відповідальним, обожнював свою родину та був завжди готовий прийти на допомогу».

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист держави від загарбників. Після проходження навчань виконував бойові завдання у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. У Олега Дзюба залишилися дружина, двоє дітей, брати та сестра. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!