Львівщина прощатиметься із Героєм Тарасом Кришталем, який брав участь у боях за Бахмут

2105 0
Чин похорону розпочнеться о 13.00 у церкві св. Миколая у с.Підбірці (вул.Митрополита Г. Яхимовича, 68). Поховають захисника на місцевому кладовищі.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Завтра, 13 серпня, Львівська громада попрощається з військовослужбовцем Тарасом Кришталем, який захищав Україну від російських окупантів. Про це повідомляє ЛМР.

Що відомо про захисника

Тарас Кришталь (21.09.1978-10.08.2023). Уродженець с. Підбірці Львівської області.

Закінчив Підбірцівський ліцей Львівської міської ради. Навчався також у музичній школі. Вищу освіту здобув у Львівському торговельно-економічному університеті. У мирний час працював у сфері торгівлі та будівництва. За словами рідних, був винятково хорошим другом. Обожнював музику.

Після початку повномасштабного вторгнення рф добровільно повернувся з-за кордону та став на захист Батьківщини у складі 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Східного оперативно-територіального обʼєднання Національної гвардії України.

 Брав участь у боях за Бахмут, де був поранений. Після лікування повернувся до військової частини.

У Тараса Кришталя залишились дружина, дві доньки, брат та сестра.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!