Львівщина втратила на війні з окупантами ще одного захисника

5567 0
Від 6 вересня він вважався зниклим безвісти.
Фото: Умовне

Фото: Умовне

На війні з російськими окупантами загинув захисник із Львівщини Олег Кінаш із села Крехів. Йому було 38 років. Про це повідомив голова Жовківської міської ради Олег Вольський. 

«Дорога Жовківська громадо, з болем та сумом повідомляємо про загибель 38-річного Героя Олега Кінаша із села Крехів, який від 6 вересня вважався зниклим безвісти під час виконання бойового завдання в районі Новоєгорівки, Луганської області», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що Герой у травні 2023 року вступив до лав ЗСУ – гранатометником 68-ої окремої єгерської бригади. Прощання із захисником відбудеться 16 листопада о 11:30 на площі у Жовкві. Далі кортеж попрямує додому Олега. Чин похорону відбудеться 

16 листопада у Жовківській громаді оголосили Днем жалоби.

Нагадаємо, під час лікування отриманих на фронті ран загинув 47-річний військовий з Львівщини Іван Ярема. Чоловік отримав поранення під час оборонного завдання на Донеччинні. 

 Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!