Львівщина втратила на війні з росією ще трьох захисників

6210 0
Про чин похорону захисників мають повідомити згодом.
ФОТО з відкритих джерел

ФОТО з відкритих джерел

6 вересня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу під час відсічі збройній агресії російської федерації загинув мешканець Скнилова Тарас Сковрон, 1987 року народження. Про це повідомила Зимноводівська сільська рада територіальної громади. 

Про чин похорону мають повідомити згодом. 

 Читайте також: На війні з окупантами загинули двоє захисників із Львівщини

Також у бою за свободу і незалежність України на Миколаївщині поблизу с. Щасливе загинув мешканець Пирятина, уродженець Великого Дорошева Олексій Кочан.  

«Непоправна втрата для двох малолітніх синочків, дружини, батьків, родини... Залишилась недописаною книга про історію рідного краю, яку він останнім часом писав. Справжній патріот, хороший сім'янин... Розділяємо з родиною біль утрати. Вічна пам'ять Герою», – йдеться в повідомленні.

Деталі похорону повідомлять пізніше.

У бою з окупантами на Півдні України загинув уродженець села Пикуловичів – Степан Харків, 1998 року народження. 

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Нехай пам‘ять про Степана буде вічною та світлою! Низький уклін та безмежна подяка за подвиг! Слава Герою!», – повідомив селищний голова Новояричівської селищної ради ОТГ Петро Соколовський.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
 

Ольга Коваль 

Фото: Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!