У боях за Україну загинув львів'янин. Завтра з ним попрощаються

1895 0
Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

У вівторок, 16 січня, Львів попрощається з військовослужбовцем Назаром Кузьмою, який загинув у бою, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Храмі св. Василія Великого, що на вул. Шевченка, 388-408. Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.

Що відомо про Героя?

Назар Кузьма (26.09.1982-09.01.2024). Львів’янин. Навчався у Ліцеї №38 Львівської міської ради. Згодом вступив до Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівський медичний фаховий коледж «Монада». Також здобував освіту у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

Після завершення навчання спершу працював зубним техніком, згодом займався монтажем вікон у ТзОВ «Євро-ком». Був винятково доброю та працьовитою людиною, мав надзвичайний хист до малювання.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань виконував бойові завдання на східному напрямку. У Назара Кузьми залишилися батьки.

Фото: ЛМР

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!