Львівська лікарня отримала допомогу від міжнародної організації на майже півмільйона євро

623 0
Лікарня отримала 25 тон медичних препаратів та витратних матеріалів.
фото: лікарі без кордонів

фото: лікарі без кордонів

25 тон медичних препаратів та витратних матеріалів передали «Лікарі без кордонів» Львівській обласній клінічній лікарні. Вартість допомоги сягає майже півмільйона євро. 

«Серед ліків – антибіотики широкого спектру дії, ліки від захворювань шкіри та інсулін», – каже менеджер з постачання «Лікарів без кордонів» Дмитро Очкусь.

Читайте також: Що зміниться в медицині області. Львівська обласна рада прийняла рішення

Окрім того, медичні пожертви скерували до лікарень у містах Бібрка та Перемишляни, що на Львівщині. «Лікарі без кордонів»  співпрацюють й з місцевими волонтерськими організаціями, які підтримують переселенців.

Для довідки

«Лікарі без кордонів» Medecins Sans Frontieres (MSF) – це незалежна міжнародна гуманітарна організація, що об’єднує людей, які прагнуть підтримувати інших у кризових ситуаціях, та надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу. На цей час команда «Лікарів без кордонів» в Україні нараховує близько 120 міжнародних, а також понад 200 українських співробітників. Зараз вони продовжують надавати медичну допомогу всім постраждалим від війни росії проти України.

 

Юлія Кметик

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!