Львівська шахістка стала переможницею німецької шахової Бундесліги

876 0
Наталя Букса – двічі чемпіонка України серед дорослих.
Фото: управління спорту ЛМР

Фото: управління спорту ЛМР

Львів’янка Наталія Букса стала переможницею німецької шахової Бундесліги. Про це повідомили в управлінні спорту ЛМР.

26-річна вихованка ДЮСШ «Дебют» Наталя Букса стала переможницею німецької шахової бундесліги у складі команди Schachklub Schwäbisch Hall.

Читайте також: Львів'янка стала віцечемпіонкою світу з черліденгу

Зазначимо, що Наталя Букса двічі чемпіонка України серед дорослих, чемпіонка світу серед юніорок 2015 року, а також чемпіонка Всесвітньої шахової Олімпіади в Індії 2022 року. Саме блискучий виступ Наталії, а також усієї збірної України, яка виграла в Індії золоті медалі, дозволив спортсменці стати Заслуженим майстром спорту.

Нагадаємо, що у фіналі чемпіонату України з баскетболу команда міста Самбора здобула бронзову нагороду чоловічої Вищої ліги. В останньому матчі харків’яни вибороли перемогу в овертаймі з рахунком 93:88, однак баскетболісти з Львівщини здобули «бронзу» чемпіонату за підсумками турнірної таблиці, набравши вісім очок порівняно з семи очками харків'ян.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!