Львівські бійці знищили ворожий польовий артилерійський склад. Відео

887 0
Бригаді вдалось відслідкувати розташування снарядних запасів противника.
Умовне фото

Умовне фото

Військовослужбовці 103 окремої бригади територіальної оборони у взаємодії із артилеристами 92 окремої механізованої бригади знищили ворожий польовий артилерійський склад боєприпасів.

«Операторам БПЛА бригади вдалось вистежити роботу самохідної артилерійської установки 2С1 та відслідкувати розташування снарядних запасів противника. Швидка взаємодія із побратимами артилеристами, чіткі коригування та в підсумку вибуховий результат. Чудова робота! Разом до Перемоги!», – повідомили на сторінці бригади у Facebook.

 

Нагадаємо, львівська 103-тя окрема бригада територіальної оборони ЗСУ знищила російський комплекс відеоспостереження «Муром-М», який використовували, щоб спостерігати за діями українських підрозділів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!