На передовій нагородили бійців львівської бригади

2051 0
Вручення відбулося у проміжках між важкими боями.
Фото : 24 ОМБр імені короля Данила

Фото : 24 ОМБр імені короля Данила

У проміжках між важкими боями в районі виконання бойових завдань нагородили воїнів 24 ОМБр імені короля Данила. Захисникам вручили державні та відомчі нагороди, відзнаки командира бригади та цінні подарунки. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

«Новою традицією для відзначення військовослужбовців Королівської бригади стало вручення нагородних ножів воїнам, які проявили себе в боях з ворогом, виявивши особисту мужність та героїзм. Звичайно, бійці, яких сьогодні відзначили – це лише мала частина від усіх, хто був представлений до нагород, оскільки бригада продовжує виконувати бойові завдання», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти не можуть завершити операцію захоплення Бахмута, – ЗСУ

У бригаді зазначили, що вручення нагород проводитимуть і надалі, щоб відзначити усіх бійців.

Нагадаємо, що нещодавно бійці 24 ОМБр імені короля Данила ліквідували ворожий ударний гвинтокрил Мі-24. Гелікомптер впав на тимчасово окупованій території.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!