Львівські черлідери вибороли 46 нагород на чемпіонаті України

1180 0
Чемпіонат зібрав спортсменів з 13-ти регіонів України.
Фото: Lviv Angels

Фото: Lviv Angels

На вихідних, 6 та 7 травня, у Львові пройшов чемпіонат України з черліденгу серед школярів та студентів. Львівщину представляли одразу чотири клуби: Lviv Angels, Nancy Dolls, Bella та Splesk emojis. Спортсмени здобули 46 нагород: 16 золотих, 11 срібних та 19 бронзових. 

Джерело: управління молоді та спорту ЛОДА

Чемпіонат зібрав на львівській Боско-Арені понад 1500 спортсменів з 13-ти регіонів України: Запоріжжя, Дніпро, Харків, Київ та Київська область, Одеса, Кропивницький, Кам‘янське, Покровськ, Полтава, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці.

Читайте також: У Львові вперше відбулися Всеукраїнські «Ігри Нескорених». Фото

За результатами змагань тренерська рада Всеукраїнської федерації черліденгу затвердила остаточний склад збірної України для участі у чемпіонаті Європи у Вероні. Вона захищатиме честь українського черліденгу на чемпіонаті Європи в італійській Вероні наприкінці червня. Серед них – й вихованки львівських клубів  Lviv Angels та Nancy Dolls.

Нагадаємо, що збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу з черліденгу в змаганнях фрістайл дуетів, який відбувся в США. У фіналі змагань дует у складі майстрів спорту України львів’янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої з Кам’янського виступили блискуче, тож піднялись на срібну сходинку п’єдесталу пошани.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

ТЕГИ: черліденг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!