У Львові відбудеться Кубок України-2023 з черліденгу

1007 0
Змагання стануть відбірковими до збірних України.
Фото: Lviv Angels

Фото: Lviv Angels

Змагання відбудуться 2-3 грудня в спортивному комплексі «Боско-Арена» та стануть відбірковими до збірних України різних вікових категорій. Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

Розіграють 730 комплектів медалей. За нагороди змагатимуться черлідери Львівщини, Івано-Франківська, Кам'янського, Боярки, Дніпра, Запоріжжя, Києва, Кропивницького, Одеси, Опішні, Павлограда, Покровська, Полтави, Рівного, Сум, Ужгорода, Харкова та Чернівців.

Львівщину представлятимуть клуби Lviv Angels, Nancy Dolls, Acro Moves, BeLLa, Splesk emojis, Олімп-л.

Читайте також: Львів'янка стала віцечемпіонкою світу з черліденгу

Організатор змагань: Всеукраїнська федерація черліденгу за підтримки Львівської обласної федерації черлідингу та клубу Lviv Angels.

Нагадаємо, що збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу з черліденгу в змаганнях фрістайл дуетів, який відбувся в США. У фіналі змагань дует у складі майстрів спорту України львів’янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої з Кам’янського виступили блискуче, тож піднялись на срібну сходинку п’єдесталу пошани.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!