Львівські десантники знищили ворожий танк

984 0
Коли танк ліквідувати окупанти відмовилась від подальших наступальних дій.
Фото: ГЕНШТАБУ ЗСУ

Фото: ГЕНШТАБУ ЗСУ

Військовослужбовці 80-ої окремої десантно-штурмової бригади знищили ворожий танк, який намагався прикривати вогнем піхоту окупантів. Про це повідомили на сторінці Фейсбуку бригади. 

«В результаті грамотно спланованої тактичної операції львівські десантники знищили ворожий танк, який намагався прикривати вогнем піхоту окупантів. Коли танк був ліквідований, атака противника захлинулася і його піхота залишившись без прикриття окупанти відмовилась від подальших наступальних дій», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські десантники знищили російський безпілотник та два гелікоптери

 

Нагадаємо, що львівські десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили близько 50 військових елітного полку рф. Бій тривав приблизно 14 годин. Тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!