Львівські лікарі допомогли дівчині, в якої нарощені вії призвели до випадіння природних

3486 0
Нарощення спричинило індивідуальну реакцію у дівчини.
фото умовне

фото умовне

У 17-річної дівчини зі Львівщини нарощені вії спричинили випадіння природних. Львівські лікарі призначили їй місцеве лікування. Про це повідомили у Центрі дитячої медицини «Охматдит».

Дівчина нарощувала вії перший раз. За певний час штучні вії почали відпадати разом із її віями. Відтак, вона звернулась до майстра, яка виконувала процедуру, але та не знала, що робити. У аптеці дівчині порадили догляд за віями - спеціальну олійку, що лише погіршило ситуацію. У неї зʼявився білий, липкий наліт на верхніх і нижніх повіках обох очей. 

Із набором цих скарг дівчина звернулась до офтальмологів «Охматдиту». Після огляду та обстеження фахівці зʼясували, що нарощення спричинило індивідуальну реакцію (непериносимість) у дівчини, що проявилось у вигляді випадіння вій разом з білим клейким нальотом, а подальше використання олійки лише погіршило цю ситуацію.

Читайте також: Небезпечна косметологія. Ін'єкції краси – за і проти

Пацієнтці призначили місцеве лікування та часті огляди у найближчий період.

Лікарі наголошують, що найчастішими наслідками процедури нарощення вій  є травми чи опіки очей, інфікування, сторонні тіла рогівки чи повік, алергічні реакції, зокрема набряки й подразнення. А також втрата вій через недостатню кваліфікацію фахівця.

Шкідливий вплив може спричиняти безпосередній контакт зі штучними віями, а також речовини у складі клею для фіксації волосків. Хімічне пошкодження слизової без належної терапії в найгіршому варіанті призводить до проблем із зором. Тож, офтальмологи радять не робити таких процедур.

Нагадаємо, команда урологів Центру «Охматдит» у Львові успішно прооперувала 7-місячну Олівію із Тернополя, у якої був гідронефроз 3-4-го ступеня: захворювання, спровоковане порушеннями відтоку сечі від нирки. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!