Львівські офтальмологи прооперували 8-річного хлопчика із патологією

1000 0
Операцію провели спільно з німецьким хірургом Клаусом Екснером.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

Офтальмологи Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» спільно з німецьким пластичним хірургом Клаусом Екснером прооперували 8-річного Данилка із патологічним розташуванням верхньої повіки. 

Джерело: Львівська обласна дитяча лікарня «Охматдит»

«Зараз хлопчик відновлюється і проходить постопераційну реабілітацію. Лікарі «Охматдиту» – керівник центру дитячої офтальмології «Калейдоскоп» Наталія Гудима та лікар-офтальмолог Андріана Патер будуть спостерігати за Данилком та в разі потреби назначать додаткове лікування», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що найближчим часом хлопця має усиновити сім’я Юрія та Ірини, які наразі є його офіційними опікунами. 

Читайте також: У Львові лікарі виходили підлітка, у якого був мастоїдит

Довідка: 

Птоз – це патологічне розташування верхньої повіки (опущення) по відношенню до ока. У дітей часто буває вродженим або поєднується з деякими синдромами та захворюваннями. 

Нагадаємо, що Лікарі Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» виходили 12-річного Святослава у вкрай важкому стані, який ледь не втопився в озері.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!