Львівську кондитерську фабрику «Ярич» купує Horizon Capital

13596 0
Антимонопольний комітет України схвалив угоду.

Кіпрська компанія «Ділбета Інвестментс Лімітед» з групи Horizon Capital разом з ще однією кіпрською компанією «Сермола Холдінгс Лімітед» купують кондитерську фабрику «Ярич». Про це йдеться у рішенні АМКУ від 3 жовтня.

Своїм рішенням антимонопольний комітет погодив «Ділбете» і «Сермоле» придбати контроль над кіпрською «Ярич Холдінгс Лімітед», яка є власником однойменної кондитерської фабрики. Власником компанії зараз є бізнесмен Володимир Гнатюк.

Кондитерська фабрика «Ярич» розташована у селі Старий Яричів, Львівська область. Вона виробляє печиво і крекери під ТМ Yarych, а також торти під ТМ Rozalini. Потужність фабрики становить до 1,9 тис. тонн готової продукції в місяць.

Читайте також: Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива

Фабрика була заснована в 1986 році. У 2000 році її разом з львівською фабрикою «Світоч» купив міжнародний гігант Nestle. У 2008 році «Ярич» продали львівським бізнесменам Володимиру Гнатюку та Олегу Клімчука.

Horizon Capital управляє трьома фондами прямих інвестицій із загальним капіталом понад 600 млн доларів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!