Львівських водіїв просять утримуватись від поїздок через негоду

1260 0
Цих вихідних, 10-11 грудня, дороги загального користування є небезпечними для автомобілістів. Над ліквідацією наслідків негоди посилено працюють, водночас водіїв просять за можливості не користуватися власним транспортом.
фото: www.5.uа

фото: www.5.uа

Активний рух циклону над територією України призвів до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування. Внаслідок випадання дощу при температурі повітря, близькій до 0°C, склались умови, що загрожують безпеці учасників дорожнього руху. Така ж ситуація спостерігатиметься упродовж вихідних, – інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: У Львові зростає кількість ДТП і травм через ожеледицю. Як вберегтися?

Власників авто просять за можливості утримуватися від поїздок, а також паркувати машини тільки в дозволених місцях, щоб уникнути пошкодження транспортних засобів внаслідок падіння снігу з дахів та рекомендують не заважати роботі снігоочисної техніки.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!