Львівський аеропорт продовжує роботу в звичному режимі

2628 0
У аеропорту просять стежити за розкладом руху літаків авіакомпаній на онлайн-табло.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького продовжує працювати в штатному режимі. Станом на сьогодні, за повідомленням пресслужби летовища, рейси відбуваються згідно з розкладом.

У аеропорту просять стежити за розкладом руху літаків авіакомпаній на онлайн-табло за посиланням. Інформації про скасування рейсів наразі немає.

Читайте також: Байден пообіцяв Україні швидку та рішучу реакцію на агресію РФ 

Нагадаємо, у неділю рейс української авіакомпанії SkyUp, який летів з острова Мадейра до Києва, здійснив вимушену посадку в Кишиневі. Як пояснили у компанії, 12 лютого лізингодавець – резидент Ірландії– повідомив про негайну заборону на вліт літака UR-SQO у повітряний простір України. Авіакомпанія із посольством України у Молдові організували трансфер для 175 пасажирів до Києва.

Після цього народний депутат Олексій Гончаренко заявив про можливе припинення повітряного руху в Україні з 16:00 години 14 лютого. Однак у Мінінфраструктури спростували цю інформацію, запевнивши, що небо над Україною залишається відкритим.

Уряд на позачерговому засіданні виділив 16,6 млрд грн, аби гарантувати безперебійність польотів у повітряному просторі України. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!