Львів’ян кличуть на велофестиваль. Програма

2863 0
24 вересня у Львові на проспекті Свободи стартує найбільша велосипедна подія Львівщини – Всеукраїнський велофестиваль.
Фото: Зоя Красовська

Фото: Зоя Красовська

У програмі велофестивалю плануються різноманітні заходи: велопробіг учасників, фігурна їзда та різноманітні конкурси, велотреал.   Велопробіг стартує об 11.00 від пам’ятника Іванові Франку і поїде за таким маршрутом: пам’ятник Іванові Франку – вул. Словацького – вул. Дорошенка – вул. Сахарова – вул. Кн. Ольги – вул. Виговського (Старий термінал аеропорту) – вул.  Кульпарківська – вул. Хуторівка – вул. Зелена – вул. Шота Руставелі – вул. Кн. Романа – пр. Свободи. 

Читайте також: Больові точки велоЛьвова. Мапа проблем і способи їх вирішення

До участі у велоконкурсах запрошуються учасники всіх вікових категорій та будь-якого рівня фізичної підготовки. «Головна мета фестивалю – популяризація велосипеда як альтернативного виду транспорту, активного та здорового способу відпочинку та розвитку велотуризму», – зазначають організатори.

Інформація щодо умов участі та актуальні новини від організаторів й партнерів на сайті та в соціальних мережах за адресами: 
https://www.facebook.com/LvivVeloFest/;
http://new.moved.org.ua/

Організатором заходу є Громадська організація «Громадський рух переселенців Донбасу» за підтримки УВКБ ООН, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, департаменту туризму ЛОДА та партнерів проекту. Контактна особа – Євген Терещенко, тел.: 098 082 62 66, e-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!