Львів’ян просять долучитися до благодійного аукціону на підтримку стареньких

1605 0
Кошти спрямують на закупівлю засобів гігієни для людей, які перебувають в Угнівському хоспісі.
Фото: Софія Щаслива

Фото: Софія Щаслива

Львів’ян закликають долучитися до благодійного онлайн-аукціону на підтримку людей з Угнівського хоспісу. Про це повідомляє організація «Eleos-Lviv», яка діє при Львівсько-Сокальській єпархії ПЦУ.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти стареньким із хоспісу та геріатричного пансіонату

Благодійний онлайн-аукціон під назвою «Диво твоїми руками» діятиме до 13 грудня.

Кошти отримані з аукціону спрямують на закупівлю засобів гігієни для людей, які перебувають в Угнівському хоспісі. Їх благодійники планують відвідати у переддень дня Святого Миколая.

Упродовж двох тижнів на сторінках у Facebook та Instagram виставлятимуть лоти з цікавими речами ручної роботи, які можна буде придбати і таким чином долучитися до доброї справи.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

Перші лоти уже на сторінках соціальних мереж.

Нагадаємо, у Львові закликають долучитися до збору речей та коштів на закупівлю найнеобхіднішого для стареньких із хоспісу у Журавному, що на Жидачівщині та Підбузького геріатричного пансіонату, що на Дрогобиччині. До стареньких також планують їхати напередодні Дня Святого Миколая. У хоспісі, що у Журавно, перебуває 30 стареньких, а у Підбужі – 117.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!