Політична реклама

Львів’ян просять здати кров для військових

2206 0
Наразі проблем із фінансуванням і забезпеченням медикаментами українських військових, які буруть участь в антитерористичній операції.немає. Натомість їм не вистачає санітарного транспорту та донорської крові.

Відтак військово-медичний клінічний центр Західного регіону просить львів’ян стати донорами крові для українських солдатів, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

“На сьогоднішній день наші лікувальні заклади забезпечено повністю, а ті що на сході -  на 95%. Аби рятувати життя і здоров’я військовослужбовців та цивільного населення було прийнято рішення про розгортання військових мобільних госпіталів”, - повідомив директор Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України полковника медичної служби Віталій Андронатій.

За його словами, єдина проблема, з якою сьогодні стикається військово-медична служба Збройних Сил України – санітарний транспорт.

“Нам не вистачає транспорту аби вивозити поранених з поля бою та перевозити їх для подальшого лікування. Для вирішення цієї проблеми здійснено перерозподіл наявних санітарних автомобілів та реанімомобілів, що дозволило “перекинути” автомобілі із західного регіону на схід. На жаль, укомплектованість цим видом транспорту поки що не висока”, – зазначив він.

Забір крові для військових проводиться за адресою: Львів, вул. Личаківська, 26. Телефони для довідок: (032) 275-57-95


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!