Львів’ян запрошують на навчання з надання першої домедичної допомоги

1401 0
Безкоштовний тренінг проведуть у суботу, 7 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Львів’ян запрошують на одноденний безкоштовний тренінг, де навчать, як діяти в небезпечних умовах при наданні першої домедичної допомоги. Про це повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, в якому пройде тренінг.

«В умовах сьогодення про важливість вміти правильно «діяти» та надавати догоспітальну допомогу – не варто і дискутувати. Адже тактична медицина – це те, що рятує життя на полі бою та в екстремальних ситуаціях, яких на сьогодні достатньо», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як діяти у разі хімічної небезпеки та що потрібно знати. Інструкція

Під час тренінгу навчать, як діяти при масивних кровотечах, тяжких травмах грудної клітини, опіках та переломах, інших другорядних ушкодженнях та як адаптувати підручні засоби для надання першої допомоги.

Тренінг проведуть у суботу, 7 травня, о 12:00 год у приміщенні Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарська, 41. Орієнтовний час проведення 3-4 год., для осіб від 18 років.

Обов'язкова попередня реєстрація (групи формуються з 10-12 людей).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!