Львів’ян запрошують на Свято бабака

2319 0
Щороку, 15-го лютого, у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі спостерігають за поведінкою бабаків, які на свято Стрітення віщують весну. Традиційно львів’ян та гостей міста запрошують долучитися.
фото: znaj.ua

фото: znaj.ua

«З давніх-давен Стрітення чекали з особливим нетерпінням. До цього свята приурочувалося чимало обрядів, як церковних, так і побутово-господарських. У цей день люди спостерігали за погодою і змінами у природі та прогнозували прихід весни. За народним повір’ям, в цей день зима зустрічається з весною», – розповідають у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі.

Програмою свята передбачено святковий виступ гуртківців центру, частування «весняними жайворонками» та весняний прогноз бабака.

Читайте також: У Львові встановили рекорд дружніх обіймів. Фоторепортаж 

Свято розпочнеться о 12:00.
Гостей запрошують до Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру (вул. Кубанська, 12).


Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!