Львів’ян запрошують на Ярмарок спорту

2010 0
24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний «Ярмарок спорту». Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту. Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, представлених близько 40 організаціями, інформує прес-служба міськради.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

 «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте. Від попередніх він відрізняється тим, що чимала плеяда спортивних організацій зможе вперше представити себе. Зокрема, це стосується спортсменів з особливими потребами, які є багаторазовими призерами олімпійських ігор, – розповів Олег Чунис, координатор кампанії «Здорове місто». – Намагатимемося залучити до заходу якомога більше дітей, аби вони обрали той чи інший вид спорту для свого розвитку».

Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Вітовського, 53 (Палац спорту «Динамо»). На відвідувачів очікують 4 новинки, яких не було на попередніх ярмарках: виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт», студії «Пілатес Львів» та жіночого спортивного клубу «екоФітнес». Захід організовує кампанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

Довідка. «Ярмарок спорту» - єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!