Львів’ян запрошують скуштувати рубців і допомогти армії

2229 0
Сьогодні, 25 квітня, з 13:00 до 19:00 учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування з казана на підтримку акції волонтерської ініціативи «Допоможи фронту».

Активісти спільноти «Допоможу фронту» повідомляють у дописі на Facebook : «У суботу, 25 квітня, у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила  відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». На підтримку акції учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування з казана. Повертаємося з «Рубцями по-львівськи / Flaki po lwowsku». От що нам ніколи не зрадить і підтримає в тривожний час!»

Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни. Також із 13:00 до 19:00 волонтери з громадської ініціативи «Допоможи фронту» збиратимуть необхідні у війську речі.

Фото: uk-ua.facebook.com, sergej-pozhar.livejournal.com.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!