Львів'янам покажуть фільм про льотчицю Надію Савченко

1934 3
У четвер, 9 жовтня, у Львові покажуть фільм Володимира Тихого «Наша Надія» про знамениту українську льотчицю Надію Савченко.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Фільм розповідає про події, що розпочалися на території нашої країни ще весною, з початку окупації Криму, повідомляє День. Режисер знімав хроніки про Схід і добровольчі батальйони ще коли Савченко не була головною героїнею, і в процесі роботи з'явилася Надія - героїня, що уособлює ідею добровольчих батальйонів та громадської ініціативи.

Загалом фільм покажуть у 10 містах України.

У Львові фільм можна переглянути у кінопалаці «Коперник», вул. Коперника, 9. Початок о 19:00, вхід вільний.

Довідка. Надія Савченко, старший лейтенант Збройних сил України, доброволець батальйону «Айдар». Брала участь у боях під Луганськом, де потрапила в полон терористів 18 червня. Пізніше її вивезли до Росії та відкрили проти неї кримінальну справу.


Читайте також:
6 Жовтня, 2014 19:03
Тернополь и Пришти в мускульное кольцо заехать
6 Жовтня, 2014 19:02
Киев Пошли на куй и Лемберг и шлюшка!
6 Жовтня, 2014 18:43
Пришта СМЕРТЬ кремлядьским оккупантам и их поводырю Путлеру!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!