Львів’янка Орися Дем’янюк здобула «золото» на чемпіонаті України з легкої атлетики

1715 0
Загалом в перший змагальний день львівські легкоатлети вибороли 5 медалей.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

Львівська легкоатлетка Орися Дем’янюк стала переможницею чемпіонату України, який стартував учора, 29 січня, у Сумах. Про це повідомили в НОК України у Львівській області. 

«В перший змагальний день львівські легкоатлети вибороли 5 медалей: золоту, дві срібні і дві бронзові. Єдине «золото» для Львівщини здобула Орися Дем’янюк», – йдеться у повідомленні. 

З результатом 4:29.68 вона виграла забіг на 1500 м серед жінок. Менше двох секунд відстала від досвідченої спортсменки юна Уляна Рачинська – 4:31.66. Це дозволило Уляні стати бронзовою призеркою чемпіонату. Ще одну бронзову нагороду виграла Ірина Коваль. 

Зазначимо, що в бігу на 2000 м львівські легкоатлети вибороли «срібло», як серед чоловіків, так і серед жінок. 

Додамо, що близькими до подіуму були ще декілька легкоатлетів з Львівщини. Зокрема, Максим Андрухів і Марія Алєйнікова стали четвертими в бігу на 60 м і стрибках у висоту, Станіслав Козак – п'ятим у бігу на 2000, а Анастасія Матвійок – шостою у стрибках у висоту.

Читайте також: Львів'янка здобула бронзу на турнірі з карате в Чилі

Нагадаємо, що 16-річна львів’янка Єва Сорока стала чемпіонкою зимового чемпіонату України акватлону серед юнаків та кадетів, який проходив у Львові. Вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Єва Сорока стала найкращою серед дівчат. Віцечемпіонкою стала Софія Бондаренко з Полтави, а бронзовою призеркою Беате Була з Латвії. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!