Львів’яни можуть повідомити про дітей, які перебувають у складних обставинах

1137 0
«Служба у справах дітей» у Львові запустила відповідний онлайн-сервіс.
Photo by Ben Wicks on Unsplash

Photo by Ben Wicks on Unsplash

На сторінці Львівської міської ради у рубриці управління «Служба у справах дітей» та у телеграмі чат-боту SuSD_LMR мешканці міста можуть повідомляти про батьків чи законних представників, які неналежно виконують батьківські обов’язки з виховання дитини.

Читайте також: Зникла дитина. Як впильнувати свою та що робити, якщо знайшли чужу

«Складні життєві обставини, в яких перебуває дитина – це умови, що негативно впливають на життя дитини, стан її здоров’я та розвиток. Це коли батьки чи законні представники не забезпечують дитину необхідним харчуванням, не здійснюють належного медичного догляду. Отримання таких повідомлень дасть можливість допомогти сім'ї справитись з труднощами», – зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР.

Львів’яни можуть повідомити про випадки, коли батьки чинять насильство над дитиною, жорстоко з нею поводяться або існує така загроза, коли залишають дитину під наглядом осіб з наявними ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння, під дією психоактивних речовин.

Читайте також: У час карантину не залишайте дітей самих удома і спілкуйтесь із ними. Сім порад психолога

Повідомити про дитину в складних життєвих обставинах можна, заповнивши анкету, або зателефонувавши в управління «Служба у справах дітей» за тел.: 297−58−83, або ж у Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за тел.: 254−61−28 (-29)

Нагадаємо, що упродовж 2020 року до Національної поліції Львівщини надійшло 351 звернення про зникнення дітей.

Про те, що робити, якщо зникла дитина і що робити, якщо знайшли чужу читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!