Львів’яни можуть відмовитись від гарантованої ціни на газ до кінця року

2031 0
Роздрібна ціна для побутових споживачів в кожному регіоні залежить від витрат на транспортування газу, а також від націнки газзбутів.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

Львів’яни можуть відмовитись від гарантованої ціни на газ, яка з 1 січня 2020 року почне діяти автоматично, до 30 грудня. Про це повідомили у ТОВ «Львівгаззбут».

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

Раніше подати документи на відмову від автоматичної гарантованої ціни можна було до 24 грудня. Гарантована ціна буде незмінною на перший квартал та квітень 2020 року.  Вона збігається з місячною ціною на січень 2020 року і становить 6 765,00 грн/тис куб. м (із ПДВ, але без вартості транспортування та доставки газу).

Щоб відмовитись від гарантованої ціни і платити за газ за щомісячною змінною ринковою ціною. Для цього через центри обслуговування клієнтів подати заяву. Ці центри працюватимуть до 28 грудня, а онлайн заяви прийматимуть до 30 грудня включно через особистий кабінет на 104.ua.

Додамо. що кінцева роздрібна ціна для побутових споживачів в кожному регіоні залежить від витрат на транспортування газу, а також від націнки газзбутів. 

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція. Доповнено

Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз» у грудні знизить ціну на газ для населення до 4,2 тис. грн за тисячу кубометрів, тобто на 13%, порівняно з ціною за листопад.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!