Львів’яни зможуть зіграти в шахи з відомими гросмейстерами

2030 0
У Львові в межах Чемпіонату України з шахів у понеділок, 17 листопада, о 16:00 приміщенні кафе «Communa» (вул. Галицька, 1) буде проведено сеанс одночасної гри між міжнародними гросмейстерами та усіма охочими.
Фото: wallpapers-xs.blogspot.com

Фото: wallpapers-xs.blogspot.com

Розклад турів фіналу Чемпіонату України 2014 року з шахів можна знайти на сайті http://2014.ukrchess.com/, інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, що фінал Чемпіонату України 2014 року з шахів відбувається 10-22 листопада на території готелю «Варшава» (с. Малехів, вул. Жовківська, 1). У змаганнях візьмуть участь 22 учасники (12 чоловіків та 10 жінок). Львів представляють: лідер українських шахістів Василь Іванчук, діючий чемпіон України Юрій Криворучко, а також міжнародні гросмейстери Музичук Марія та Музичук Анна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!