Майже сто іноземців отримали право працювати на Львівщині

978 0
Наймані працівники приїхали до України із 47 країн світу.
Фото умовне

Фото умовне

Від січня до червня 2023 року 98 іноземних найманих працівників отримали або продовжили строк дії дозволу працювати у Львівській області. Вони приїхали до України із 47 країн світу. Про це повідомили у Львівському обалсному центрі зайнятості.

«Найбільше використовується праця громадян Туреччини (15), Вірменії (3), США (2), Азербайджану (2) та Еквадору (2). Окрім того на Львівщині працюють прибулі з Індії, Німеччини, Данії, Нової Зеландії, Нідерландів, Румунії, Франції, Японії, Узбекистану та інші», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  На Львівщині зменшується кількість безробітних. Кому легше знайти роботу

Як зазначають у центрі зайнятості, здебільшого іноземці працюють у таких галузях економіки як виробництво, фінансова та страхова діяльність, будівництво доріг, сільське господарство, ІТ-індустрія, освіта, торгівля, переробна промисловість, сфера обслуговування та надання послуг тощо.

Нагадаємо, що на Львівщині у липні збільшилась кількість вільних вакансій. Якщо на початку січня на фірмах і в компаніях налічувалося 3428 пропозицій роботи, то станом липень вільними є 7406 вакансій. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!