Медики повідомили про стан родини, що постраждала від вибуху газу біля Сокаля

1551 0
ДСНСники повідомляють, що унаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей, а будинок повністю зруйновано.
ДСНС Львівщини

ДСНС Львівщини

Сьогодні вранці, 25 грудня, у приватному житловому будинку на Львівщині стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху постраждала сім’я – двоє батьків і троє дітей, наймолодшій дівчинці 11 років. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

«У селі Ниновичі, що у Червоноградському районі, унаслідок вибуху побутового газу постраждало п’ятеро людей – двоє дорослих, їм по 47 та 45 років, двоє молодих людей, їм по 19 і 20 років, а також дівчинка, їй 11 років. Для порятунку задіяли 4 автівки швидкої допомоги. Усіх госпіталізували у Червоноградську районну лікарню. У них опіки кистей рук, обличчя, волосистої частини голови. Якщо буде потреба, то перевеземо в опіковий центр у Львові», – зазначила вона.

Вона додає, що у батька і сина є травми, на них впала плита перекриття. У батька забій грудної клітини, у сина - черепно-мозкова травма.  

Тим часом ДСНСники повідомляють, що приблизно о 12:00 надійшла інформація, що у селі Ниновичі, що неподалік від Сокаля в одноповерховому  приватному житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей, а будинок повністю зруйновано. У будинку працював котел.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!