Київ

Мер Києва Віталій Кличко закликав мешканців столиці залишитися вдома у Великодню ніч

1046 0
Очільник столиці просить киян у Великодню ніч залишитися вдома та надати перевагу трансляціям богослужінь з храмів.

Мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ» закликав мешканців міста залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь з храмів.

«Нагадую, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців столиці прошу залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь із храмів. Пам’ятайте про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00», – наголосив Віталій Кличко.

Він наголосив, що Україна продовжує жити в стані війни та закликав киян бути свідомими громадянами – діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень людей.

Читайте також: СБУ попереджає про можливі провокації на Великдень

Також місто звернулося до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.

Нагадаємо, комендантська година на Великдень діятиме без змін – з 00:00 до 05:00. Водночас віряни, які у Києві прийдуть на службу до церкви до початку комендантської години, зможуть залишатися в храмі на всю ніч — до завершення комендантської години.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!