Мешканець Львівщини переправив за кордон понад 50 ухилянтів

2214 0
Чоловік реалізовував переправлення через систему «Шлях».
Фото умовне

Фото умовне

Мешканець Львівщини організував схему переправлення військовозобов'язаних чоловіків за кордон. Даною «послугою» скористалися понад 50 військовозобов’язаних громадян. Про це повідомили Львівській обласній прокуратурі. 

«Він працював на посаді логіста одного з товариств Львова, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення. Фігурант був уповноваженим керівником фірми щодо внесення відомостей до системи «Шлях». Відповідно, для усунення перешкод в перетині кордону військовозобов’язаними зазначив, що вони є нібито теж її працівниками. Таким чином призовникам дозволявся виїзд за межі України в якості водіїв», –  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чоловіків, які незаконно виїхали з України, чекає покарання, – Клименко 

Прокурори завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт. 

Нагадаємо, що 12 червня працівники ДБР завершили розслідування щодо керівництво військкомату на Львівщині за хабарі сприяло незаконному переправленню чоловіків через кордон. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!