Міноборони Британії опублікувало карту можливого вторгнення Росії

6549 0
Розвідка показала можливу вісь вторгнення.
Фото: BBC

Фото: BBC

Британська розвідка показала, за якими напрямками може проходити нове вторгнення Росії в Україну. Карту опублікувало Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Читайте також: «Путін – божевільний, а Росія лежить у паралічі», – експрофесорка МДУ Олена Волкова

У відомстві зауважують, що Росія все ще зберігає значну військову присутність, й вона може здійснити вторгнення без подальшого попередження.

«Нижче показано можливу вісь вторгнення президента Путіна. Він все ще може вибрати запобігання конфлікту та збереження миру», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у США заявили, що Росія продовжує посилювати свою присутність біля кордону з Україною попри заяви про те, що вона почала відводити війська, та направила ще тисячі військ до кордону з Україною.

15 лютого в Міноборони РФ заявили про повернення військових Західного та Південного округів Росії на постійні бази. На заяву Росії про відведення військ на постійні бази міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав, що Україна повірить у деескалацію з боку РФ, коли побачить реальне відведення військ від кордонів, а не лише почує про нього.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!