Міноборони рф заявляє, що на крейсері «Москва» загинув один моряк

1648 0
Ще 27 людей з екіпажу крейсеру зникли безвісти.
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

У міністерстві оборони рф заявляють, що на затонулому крейсері загинув лише один моряк, повідомляє російська держінформагенція ТАСС.

Читайте також: На борту крейсера «Москва» могли бути ядерні боєголовки

«Із членів екіпажу крейсеру «Москва» загинула одна людина. З крейсеру «Москва» було евакуйовано 396 членів екіпажу», – йдеться у повідомленні.

Також в міноборони країни-агресора додали, що 27 людей з екіпажу крейсеру «Москва» зникли безвісти.

Читайте також: Українські ракети вдарили по крейсері «Москва», який раніше послали захисники Зміїного

Нагадаємо, що 13 квітня українські протикорабельні ракети «Нептун», які стоять на сторожі Чорного моря, завдали удару по російському кораблю «Москва». Це саме той корабель, який раніше послали захисники острову Зміїного. На борту російського крейсера «Москва» мали бути дві ядерні боєголовки до крилатих ракет. Ракетний крейсер «Москва» входить до складу сил постійної готовності Чорноморського флоту. Тобто за командою він за мінімальний час повинен вийти у відкрите море для виконання бойових задач. Пропорції між звичайними та ядерними боєприпасами, які зараз використовуються для озброєння ракетних крейсерів у рф, невідомі. За часи СРСР це могло бути декілька ракет з 16 одиниць.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!